/nginx/o/2018/07/13/8942989t1h0dc3.jpg)
Problēma, kas veca kā pasaule, – kā izvārīt olu līdz nepieciešamajai kondīcijai –, pateicoties jaunām augsto tehnoloģiju tintēm, kuras izmanto drukāšanai uz čaumalas, drīzumā vairs nebūs aktuāla.
Problēma, kas veca kā pasaule, – kā izvārīt olu līdz nepieciešamajai kondīcijai –, pateicoties jaunām augsto tehnoloģiju tintēm, kuras izmanto drukāšanai uz čaumalas, drīzumā vairs nebūs aktuāla.
Tikko ola tiek ielikta katliņā un sāk vārīties, uz čaumalas parādās uzraksts, kas izveidots ar speciālu termojutīgu krāsu un "ziņo", kad ola ir mīksta, vidēji cieta vai cieta, raksta BBC.
Pēc pāris mēnešiem Lielbritānijā uz olu čaumalām tiks izmantotas jaunās tintes, lai uzdrukātu kvalitātes zīmi Lion Quality.
Pagājušajā gadā kulinārijas eksperti centās atrisināt olu vārīšanas problēmu, taču tā līdz galam tā arī netika atrisināta.
2005. gadā žurnāls Waitrose Food Illustrated aptaujāja piecus slavenākos Lielbritānijas šefpavārus. Rezultātā tika piedāvātas piecas dažādas olu pagatavošanas metodes.
Pateicoties sasniegumiem augsto tehnoloģiju jomā, tagad izvārīt olu varēs jebkurš.