Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Kravinieks gandrīz ietriecas kafejnīcā un apgāžas (41)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz ceturtdienu notikusi smaga avārija uz Jūrmalas šosejas. Apgāžoties kravas auto, pāri šosejai izbirusi vestā krava un uz ceļa sākusi izplūst automašīnas degviela, tā ceturtdien ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”. Negadījumā cietis avarējušā auto šoferis, par citiem cietušajiem ziņu nav.

Gandrīz ietriecas kafejnīcā

Pēc autoavārijas uz Jūrmalas šosejas valdījis haoss. Aculiecinieks Antons, kurš nelaimes brīdī vakariņojis vietējā kafejnīcā, pa logu pamanījis tuvojošos automašīnu, kuru šoferis vairs neesot spējis savaldīt, informēja "Degpunktā".

„Brauca mašīna, ceļš slidens, paši redzat, tagad ir mīnus 16 grādu. Mēs domājām, ka [auto] tūlīt ietrieksies kafejnīcā, mēs sēdējām tajā stūrī, mašīna apgāzās,” stāstīja Antons. Lai gan bijis izbīlis, kafejnīcā sēdošie steigušies palīgā cietušajam.

Antons atzina: „Mēs viņu izvilkām no mašīnas, viņam visa galva pārsista. Es nezinu, varbūt viņš ir dzēris, bet man liekas, ka sasitis galvu. Likās, ka viņš ir normāls, mēs viņu izvilkām un atnesām uz kafejnīcu.”

Izbirst krava, iztek degviela

„Degpunktā” ziņoja, ka pagaidām vēl neesot zināmi autoavārijas iemesli, kādēļ šoferis nav spējis savaldīt spēkratu. Iespējams, bija izvēlēts pārāk liels braukšanas ātrums un bijusi slidena brauktuve.

Avarējušā auto krava esot izgāzusies pāri Jūrmalas šosejai, tādēļ bija ierobežota kustība uz ceļa. Ceļu policija konstatēja, ka no sadauzītā auto līst ārā dīzeļdegviela. Tāpēc notikuma vietā ieradās VUGD glābēji, lai attīrītu brauktuvi no piesārņojuma.

Pārbaudīs, vai šoferis bijis dzērumā

Pagaidām raidījuma rīcībā nebija ziņu, vai kravas auto šoferis bija pie stūres sēdies alkohola reibumā. Šofera aizdomīgā uzvedība tika skaidrota ar šoku pēc negadījuma. Aculiecinieki apgalvojuši, ka šoferis uzvedies adekvāti.

Policija „Degpunktā” norādīja, ka šoferi vedīs uz medicīnisko pārbaudi un lietas izmeklēšanā noskaidros visus negadījuma apstākļus.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu