/nginx/o/2018/07/04/7968893t1h6632.jpg)
Gatavojoties un svinot Jāņus, «Egoiste» jau tradicionāli piedāvā noderīgus padomus un dažādas vasaras saulgriežu ēdienu receptes, kas tapušas nekur citur kā dabas svētnīcā – mežā! Jāņu sieru var gatavot dažādos veidos, bet vai esi mēģinājis to pagatavot nevis ar ķimenēm, bet gan izmantojot meža labumus? Latvijas garšu pazinējs Ritvars Toms Logins palīdzēs pagatavot Jāņu sieru, bet ķimeņu vietā pievienosim savvaļas burkāna ziedus (var arī kadiķogas vai plūškoka ziedus) - tie arī pienam palīdzēs labāk sarecēt. Laiks septītajai «TVNET Līgo mežā» receptei: Jāņu siers no meža veltēm jeb meža siers.