Salasām ziedus, pievienojam karstam ūdenim un drusku pavārām. Ļaujam atdzist un pievienojam saldinātāju pēc izvēles. Šādi varam izmantot arī jasmīnu ziedus, ceriņus, rozes, plūškoku, vīgriezes, āboliņu, kumelītes un daudzus citus! Lai labi garšo!
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Paldies veikaliem «Linotēka» un «Paviljons» par svētku drēbēm!