Uzņēmēja pieredze: Endijs Bērziņš, Vēl Vairāk Saules
Vairāk Saules: jāsāk ātrāk, jo ar vecumu nāk piesardzība
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Restorāni Vairāk Saules ir ēdināšanas biznesā Latvijā nu jau 16 gadus. Restorānu saimnieka Endija Bērziņa nezūdošā enerģija un meklējumi veido nozares standartus un nepārtraukti iepriecina mūs ar kaut ko jaunu. No biznesa plāna uz papīra salvetes un pašu rokām krāsotas picērijas Ogrē uzņēmums šobrīd ir izaudzis līdz 230 darbiniekiem.
Kāds bija pats biznesa sākums, kas virza Vairāk Saules biznesu uz priekšu un ko citiem uzņēmējiem no savas pieredzes iesaka uzņēmējs un šefpavārs Endijs Bērziņš – skaties Vairāk Saules stāstā.