Uzņēmēja pieredze: Laura Prūse, Mazo lāču putra
Nenobīties un sākt biznesu pārtikas ražošanā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kas jādara, lai mazs pārtikas ražotājs varētu ielauzties tirgū un veiksmīgi startēt ar nišas produktu? Laura Prūse nāk no uzņēmēju ģimenes un uzdrošinājās sākt pati savu biznesu – ražot veselīgas putras pašiem mazākajiem. Kāds ceļš ejams no idejas līdz pirmajai produkta paciņai savā ražotnē, kas ir lielākie izaicinājumi pārtikas ražošanā un kas palīdz sasniegt izvirzītos mērķus – skaties Mazo lāču putras īpašnieces Lauras stāstu.