Ziemassvētku laikā maltīšu ir bijis gana daudz, ēdieni - gardi bez gala, bet, kā jau ne pirmo reizi, liela ir iespējamība, ka daļa sagatavoto produktu palikuši pāri. Lai nekas neietu zudībā, izmantosim jau sagatavoto jaunos ēdienos - štovētus kāpostus iecepsim pīrāgos, vārītus kartupeļus, kūpinātu vai mazsālītu lasi un cepeša vistu pievienosim salātiem, piparkūkas liksim desertā, bet cūkas cepeša gaļu un pelēkos zirņus pagatavosim zupā.
Liekam lietā pāri palikušo no svētku galda: 7 gardi ēdieni
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.