Raksta foto
Foto: receptes.lv

Ziemassvētku laikā maltīšu ir bijis gana daudz, ēdieni - gardi bez gala, bet, kā jau ne pirmo reizi, liela ir iespējamība, ka daļa sagatavoto produktu palikuši pāri. Lai nekas neietu zudībā, izmantosim jau sagatavoto jaunos ēdienos - štovētus kāpostus iecepsim pīrāgos, vārītus kartupeļus, kūpinātu vai mazsālītu lasi un cepeša vistu pievienosim salātiem, piparkūkas liksim desertā, bet cūkas cepeša gaļu un pelēkos zirņus pagatavosim zupā.

Kāpostu pīrādziņi

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Kartupeļu salāti

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Adventes tiramisu

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Kūpināta laša salāti

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Mana soļanka

Raksta foto
Foto: Receptes.lv

Vārītas vistas salāti ar ananasiem un kukurūzu

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Pelēko zirņu krēmzupa ar žāvētu gaļu

Raksta foto
Foto: Receptes.lv