/nginx/o/2018/07/05/8141197t1haa10.jpg)
Ziemassvētku laikā maltīšu ir bijis gana daudz, ēdieni - gardi bez gala, bet, kā jau ne pirmo reizi, liela ir iespējamība, ka daļa sagatavoto produktu palikuši pāri. Lai nekas neietu zudībā, izmantosim jau sagatavoto jaunos ēdienos - štovētus kāpostus iecepsim pīrāgos, vārītus kartupeļus, kūpinātu vai mazsālītu lasi un cepeša vistu pievienosim salātiem, piparkūkas liksim desertā, bet cūkas cepeša gaļu un pelēkos zirņus pagatavosim zupā.
/nginx/o/2018/07/05/8141184t1hccfe.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141186t1h48c6.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141188t1h69d8.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141190t1hbf97.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141192t1hc5fd.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141193t1h66e7.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8141195t1hee51.jpg)