Laikam ejot, ir vērtības un paražas, kas nemainās. Vēl aizvien, klājot savu Ziemassvētku galdu, cenšamies tajā likt vismaz 9 ēdienus. Nemainīgi arī ir produkti, no kuriem svētku maltīte tiek gatavota - kāposti, pīrāgi, piparkūkas, zirņi, bietes, putnu gaļa, cūkgaļa, zivis un apaļas formas našķi. Tomēr, atkāpjoties no ierastā, saimnieces liek lietā izdomu, un ēdieni kļūst atbilstoši prasībām. Gatavojam ar garšu un baudām ēdienu ar prieku!
Klasiskas vērtības jaunās skaņās: 9 saimnieces ēdieni svētku galdam
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.