Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/05/8142671t1h0aca.jpg)
Laikam ejot, ir vērtības un paražas, kas nemainās. Vēl aizvien, klājot savu Ziemassvētku galdu, cenšamies tajā likt vismaz 9 ēdienus. Nemainīgi arī ir produkti, no kuriem svētku maltīte tiek gatavota - kāposti, pīrāgi, piparkūkas, zirņi, bietes, putnu gaļa, cūkgaļa, zivis un apaļas formas našķi. Tomēr, atkāpjoties no ierastā, saimnieces liek lietā izdomu, un ēdieni kļūst atbilstoši prasībām. Gatavojam ar garšu un baudām ēdienu ar prieku!
/nginx/o/2018/07/05/8142653t1h2106.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142655t1hd1f6.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142657t1hd96d.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142659t1hadff.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142661t1hf697.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142663t1hd3f7.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142665t1h1f87.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142667t1hff40.jpg)
/nginx/o/2018/07/05/8142669t1h15b5.jpg)