Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Cik īsti 52% kakao šokolādē ir kakao un cik cukura?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter@@ibrante

Neliela, bet pamācoša un realitāti atklājoša diskusija izvērtusies tviterī, kur kāds vērīgs kārumnieks, pētot, cik tad īsti šokolādē ir tā labuma un cik tīrā salduma, gribēdams to nevar saprast. Tad nu nāk talkā ražotājs un mēģina paskaidrot, kāpēc sastāvdaļu atšifrējuma pirmajā vietā tomēr ir cukurs.

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu