Bezalkoholiskā alus kategorija mūsdienās kļūst arvien populārāka, jo paliek arvien vairāk cilvēki, kuri seko līdzi kaloriju skaitam un veselīga dzīvesveida tendencēm. Aldara bezalkoholiskais alus ir brūvēts tieši tāpat kā klasiskais alus, izmantojot tikai dabīgas sastāvdaļas – ūdeni, iesalu, apiņus un raugu. Tas nesatur mākslīgos konservantus, krāsvielas un aromatizētājus, turklāt tajā ir mazāk cukura un kaloriju nekā klasiskajā alū un «soft drink» dzērienos.
«Lai arī bezalkoholisks alus ir objekts daudziem jokiem un tautās pastāv viedoklis, ka tas ir sods tiem, kuri atrodas pie stūres, jaunākās tendences parāda, ka cilvēki vairāk un vairāk vēlas lietot tieši bezalkoholisko alu. Tas skaidrojams ar to, ka veselīgs dzīvesveids ir kļuvis par stilīgu tendenci, kā arī ar to, ka alus daudziem ļoti garšo, taču alkoholu lietot nedrīkst ārsta aizlieguma vai savas pārliecības dēļ. Tiklīdz alum «atņem» alkoholu, aiz tā slēpjas arī tievētājiem ieteicams mazkaloriju dzēriens ar mazu cukura daudzumu. Līdz ar to, bezalkoholisko alu var uzskatīt gan par veselīgu dzērienu un dzert, kad vien ir tāda vēlme, gan meklēt tajā glābiņu tad, kad situācija nepieļauj alkohola lietošanu. Ja alū ir 0% alkohola, ierobežojumu tā lietošanai nav, ja vien nav individuāla nepanesība, celiakija, vai ārsts neiesaka lietot rūgstošus dzērienus,» komentē Ksenija.