Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Vista sarkanvīna mērcē

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote saspiesta ķiploka
  • 800 grami vistas filejas krūtiņu, sagriezta
  • 1/2 ēdamkarote paprikas pulvera
  • 150 grami brūnā cukura
  • 150 mililitri sarkanvīna
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

Dziļā pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda olīveļļu. Apcep ķiplokus līdz tie kļūst mīksti. Liek pannā vistas fileju un apcep no abām pusēm līdz gaļa vairs nav rozā un pazūd šķidrums.

Notecina olīveļļu. Vistas filejai ber virsū paprikas pulveri un brūno cukuru. Lej virsū sarkanvīnu. Liek virsū vāku un sautē apmēram 15 līdz 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu