«Restorāna etiķete» - beidz ēst nepareizi! Normunds Jakušonoks un steiki (22)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Jānis Škapars, speciāli TVNET

Apsēžoties restorānā pie galda, mēs domājam, ka mulsinošākie mirkļi nu ir aiz muguras, tomēr nereti tie lielākie pārsteigumi tikai seko. Tāpēc turpmāk rubrikā «Restorāna etiķete» apgūsim dažādu ēdienu pareizu ēšanas manieri. 2. sērijā «Steiki» mēs izaicinājām mūziķi Normundu Jakušonoku. Skaties, kā Normundam izdevās ar uzdevumu tikt galā un ko jaunu viņš iemācījās!

Mūziķi Normundu Jakušonoku par pareizu steika ēšanu instruēs restorānu «Ferma» vadītājs Jānis Viļumovs.

Skaties video un uzzini:

  • Kā pareizi pasūtīt steiku?
  • Kā atšķiras steiku veidi? Kas ir Wet un Dry age gaļa?
  • Kāpēc steiks sākumā jāgriež uz pusēm - jāsāk ēst no vidus?
  • Cik biezas šķēles ir pieklājīgi griezt?
  • Vai ir nepieklājīgi, ja nevēlos ēst taukus?
  • un vēl citas aizraujošas lietas!

Iepriekšējā sērijā ētera balss Baiba Sipeniece-Gavare uzzināja, kā pareizi ēst foreļu ikrus un garneles!

Padalies komentāros, kas būtu ēdiens, par kuru tu vēlētos uzzināt vairāk turpmākajās sērijās!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu