Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Coq au vin (vīnā sautēts gailis)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Depositphotos

Iespējams, kādam ir iespēja Jaunā gada svētku galdā celt gaiļa cepeti - tad, lūk, recepte, kā to pagatavot!

Oriģināls nāk no Burgundijas un tiek gatavots ar sarkanvīnu. Citās Francijas provincēs šo ēdienu gatavo ar rozā vai baltvīnu. Pavisam slinks variants ir ar stilbiņiem, bet tas tad būs tālu no Coq au vin...

Coq au vin (vīnā sautēts gailis)

Uz augšu