«Restorāna etiķete»: kāda ir pareiza garneļu un ikru ēšanas maniere? Izmēģina Baiba Sipeniece-Gavare. (31)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: Kaspars Meinerts / TVNET

Apsēžoties restorānā pie galda, mēs domājam, ka mulsinošākie mirkļi nu ir aiz muguras, tomēr nereti tie lielākie pārsteigumi tikai seko. Tāpēc turpmāk rubrikā «Restorāna etiķete» apgūsim dažādu ēdienu pareizu ēšanas manieri. 1. sērijā «Ikri un garneles» mēs izaicinājām ētera personību, pasākuma vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari. Skaties, kā Baibai izdevās ar uzdevumu tikt galā un ko jaunu viņa iemācījās!

Baibu Sipenieci-Gavari par pareizām šo ēdienu ēšanas manierēm instruēs restorānu «Ferma» vadītājs Jānis Viļumovs.

Skaties video un uzzini:

  • kāpēc ikrus nevar ēst ar metāla galda piederumiem
  • kas īsti pie ikriem jādzer: šampanietis, vodka vai ūdens?
  • vai pankūciņa ar ikriem apēdama vienā kumosā vai tomēr ne?
  • kāpēc garneles neizvēlēties pirmajā randiņā?
  • vai garneles var izfilēt viesmīlis manā vietā?
  • un vēl citas aizraujošas lietas!
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu