Kad termometra stabiņš tuvojas 0 grādiem, ir klāt karstvīna sezona. Karstvīnam piemītošā garša un Ziemassvētku sezonai raksturīgie aromāti rada siltuma, mājīguma un omulības atmosfēru. Bet kā pagatavot tādu karstvīnu, kas būtu ne tikai garšīgs, bet arī kvalitatīvs, un kuru nepavadītu galvassāpes?
5 receptes gardai karstvīna sezonai
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Klasiskais karstvīns
- Pussaldais sarkanvīns 150 ml
- Vīnogu sula 50 ml
- Grenadīna sīrups 15 ml
- Citrona daiviņa
- Apelsīna daiviņa
- Kanēļa standziņa
Karstais portvīns
- Portvīns 100 ml
- Upeņu sula 100 ml
- Kanēļa standziņa
- Krustnagliņas
- Apelsīna daiviņa
Īpaši sildošais karstvīns
- Tumšais rums 25 ml
- Pussaldais sarkanvīns 150 ml
- Citronu sula 25 ml
- Kanēļa standziņa
- Muskatrieksti
Karstais baltvīns
- Riesling vīnogu šķirnes vīns/pussaldais baltvīns 150 ml
- Balto vīnogu sula 50 ml
- Medus 15 ml
- Kanēļa standziņa
- Krustnagliņas
- Apelsīna daiviņa
Karstais ābolu sidrs
- Naturālais ābolu pussaldais sidrs 150 ml
- Ābolu sula 50 ml
- Kanēļa standziņa
- Ābola daiviņa