Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Svētku galdu «odziņas»: marinēti ķirbji, bietītes un burkāni

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Nereti ir reizes, kad mūsu svētku galdam pietrūkst nelielu «odziņu» - uzkodu vai papildinājumu, ar kuriem panašķoties svinību brīvbrīžos. Šoreiz iztiksim bez ierastajiem čipsiem vai veikalu plauktu labumiem, darbosimies virtuvē paši.

Marinēti ķirbji ar ingveru

Piešķir veselīgajam ķirbim īpašo garšu ar ingvera un krustnagliņu palīdzību. Bērnības klasika ar jaunām garšu niansēm.

Marinēti ķirbji ar ingveru

Raksta foto
Foto: Publicitātes

Marinētas bietes

Kā nesenā pagātnē bietes atsāka savu uzvaras gājienu, tā turpina to vēl arī šobrīd. Nu jau ierasts produkts biete ir restorānu ēdienkartēs, kā arī mājās gatavotos ēdienos. Īpatnēji ziemīgo garšu piešķirs krustnagliņas un kanēlis. Esi drošs, ka pārsteigsi savus viesus!

Marinētas bietes

Raksta foto
Foto: Publicitātes

Marinēti mazie burkāni

Lai arī ikdienā izmantojam kā piedevu ēdieniem, marinēts burkāns var būt arī ļoti laba uzkoda. Ne vien interesants papildinājums svētku galdam, bet arī košs rotājums starp ēdieniem.

Marinēti mazie burkāni

Raksta foto
Foto: Publicitātes
Uz augšu