Nereti ir reizes, kad mūsu svētku galdam pietrūkst nelielu «odziņu» - uzkodu vai papildinājumu, ar kuriem panašķoties svinību brīvbrīžos. Šoreiz iztiksim bez ierastajiem čipsiem vai veikalu plauktu labumiem, darbosimies virtuvē paši.
Svētku galdu «odziņas»: marinēti ķirbji, bietītes un burkāni
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marinēti ķirbji ar ingveru
Piešķir veselīgajam ķirbim īpašo garšu ar ingvera un krustnagliņu palīdzību. Bērnības klasika ar jaunām garšu niansēm.
Marinētas bietes
Kā nesenā pagātnē bietes atsāka savu uzvaras gājienu, tā turpina to vēl arī šobrīd. Nu jau ierasts produkts biete ir restorānu ēdienkartēs, kā arī mājās gatavotos ēdienos. Īpatnēji ziemīgo garšu piešķirs krustnagliņas un kanēlis. Esi drošs, ka pārsteigsi savus viesus!
Marinēti mazie burkāni
Lai arī ikdienā izmantojam kā piedevu ēdieniem, marinēts burkāns var būt arī ļoti laba uzkoda. Ne vien interesants papildinājums svētku galdam, bet arī košs rotājums starp ēdieniem.