Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Gatavojoties gavēnim: dārzeņu sacepums, lasis un siļķe kažokā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Pirmsziemassvētku gavēnis nav obligāti ievērojams visiem. Tomēr, ja gribi savu ķermeni «atpūtināt» no ikdienas smaguma, tad iesakām uz kādu laiciņu atteikties no gaļas! Ir patiesi daudz dažādu gardu veģetāro ēdienu, ar ko palutināt savas garšas kārpiņas.

Krāsnī cepti dārzeņi ar zemesriekstu-rozīņu mērci

Raksta foto
Foto: Publicitātes

Krāsnī cepti dārzeņi ar zemesriekstu-rozīņu mērci

Manas mammas siļķe kažokā

Lai arī cik daudzi teiktu, ka siļķes kažokā zvaigžņu stunda ir pagājusi, tikpat daudzi to ar prieku pagatavos saviem tuvajiem. Ja izmantosi kvalitatīvus produktus, tad par rezultātu vari nesatraukties. Zivs taču vienmēr latvietim ir bijusi tuva!

Raksta foto
Foto: Publicitātes

Manas mammas siļķe kažokā

Maigā laša fileja

Pārāk bieži piemirstam par zivi savā ēdienkartē. Gavēņa laiks tieši ir piemērots, lai to labotu! Lasis un spināti – perfekta saderība gan svētku, gan ikdienas galdam. Šoreiz izmēģini ne ceptu, ne grilētu, bet vārītu.

Raksta foto
Foto: Publicitātes

Maigā laša fileja

Uz augšu