Aicina aizdomāties par maltīšu dažādību
«Mana primārā motivācija ir tā, ka gribu, lai cilvēki aizdomājas par to, ko viņi ēd. Kāds teiks, ka pārāk saasināti to visu uztveru, un droši vien psihologiem būtu vairākas teorijas, kāpēc tā ir, bet globāli skatos, ko cilvēki ēd, cik kustas, ko viņi dod saviem bērniem, un mani tas satrauc. Kāds var teikt ka man nav nekādas daļas, ko dara citi, bet mani tas satrauc.
Mani satrauc, ka cilvēki nedomā, ko viņi ēd. Daudzi izvēlas vienkāršāko.
Mana primārā doma, kas ir aktuāla visus šos gadus, ir tāda, ka gribu, lai cilvēki aizdomājas un ierauga, ka ir daudz lielāka ēdiena dažādība, ka nav nemaz tik grūti pagatavot kaut ko citu.»
Signe atzīst – ja viņi uz savu portālu un žurnālu būtu skatījušies tikai no finansiālā aspekta, jau sen būtu atmetuši ar roku, jo tirgus ir mazs, bet komanda publikācijās iegulda ļoti daudz enerģijas, darba un līdzekļu. Taču viņi nolēma turpināt, lai pēc kāda laika, piemēram, 20 gadiem, varētu redzēt savu (kaut nelielu) ietekmi tajā, ka cilvēki ir sākuši vairāk domāt par to, ko ēd, un nebaidās gatavot.
Vērojot cilvēku ēšanas paradumus, Signi satraukuši dažādi neveselīgie ēdieni, piemēram, čipsi un burgeri, bet tāpat viņai nav pieņemams vienveidīgums virtuvē. Daudzi pārtiek no kartupeļiem, kāpostiem, salātu lapām, krējuma un cūkas vai vistas gaļas, bet nepazīst liellopa vai jēra gaļu.