2014. gada 27. decembris 13:31
Līdaku kroketes
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
- 500 g līdaku filejas
- 2 sīpoli
- 50 g rīvmaizes + rīvmaize apviļāšanai
- 2 olas
- sāls
- pipari
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
Līdakas fileju samaļ, pieliek rīvmaizi, eļļā apceptus, smalki sagrieztus sīpolus, olas, sāli, piparus. Masu labi samīca, atstāj uz 20 minūtēm. No masas gatavo nelielas kroketes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā eļļā brūnas.
Kroketes pasniedz kā uzkodu ar krējuma mērci vai kā pamatēdienu ar kartupeļu biezeni un lapu salātiem.