2014. gada 4. decembris 00:03
Karstie vistu aknu salāti
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
- 500 g vistu aknu
- pipari
- sāls
- sviests
- lapu salāti
- tomāti
- balzametiķis
Pagatavošana
Vistu aknas apcep sakarsētā sviestā, sāla, piparo, apslaka ar balzametiķi. Lapu salātus liek šķīvī, pārkaisa ar sagrieztu tomātu, sāla, piparo, apslaka ar balzametiķi. Vistu aknas kopā ar sviestu, kur tās cepušās, pārliek pāri salātiem. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.