2014. gada 1. decembris 00:03
Ar sieru un tomātiem pildīta paprika
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
- paprika
- tomāti
- brinza
- timiāns
- ķiploks
- zaļumi
- olīveļļa
Pagatavošana
Papriku pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Papriku liek ietaukotā veidnē. Ķiploku smalki sagriež un liek nedaudz katrā paprikas pusītē. Tomātus blanšē, novelk miziņu, sagriež un liek paprikas pusītēs, pārslaka ar olīveļļu. Var izmantot ķirštomātiņus. Cep 200 grādos 20 minūtes.
Izņem no krāsns, katrā paprikā ieliek timiānu un brinzu. Pacep vēl 10 minūtes. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem kopā ar svaigu vai grauzdētu maizi.
Pildījumam var izvēlēties citu sieru.