Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Lietas, kuras vīrieši izliekas ienīstam (31)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēs, vīrieši, esam ļoti vienkārši. Mums garšo gaļa, mums patīk publiski izstaipīties, un mēs vienmēr uzgavilējam kādam, kurš formas tērpā skraida pakaļ bumbai. Lai kā arī vīrieši to slēptu, viņiem patīk daudzveidīgas lietas un nodarbošanās. Kas tad ir tas, ko publiski nievājam, bet kas mums īstenībā patīk? Vislabākās lietas ir tās, kas paslēptas zem gultas.

Mākslas vingrošana

Kāpēc mēs sakām, ka mums tā nepatīk: tā vienkārši ir nepopulāra nodarbošanās, kurai neredzam jēgu.

Kāpēc tā slepenībā tomēr patīk: mēs nezinām noteikumus un mums ir pilnīgi vienalga, kura iegūst zelta medaļu un kura zaudē. Bet mēs nevaram atturēties no lokanām meitenēm apspīlētos tērpos un trikiem Džeimsa Bonda stilā.

TV šovi un filmas sievietēm

Kāpēc mēs sakām, ka mums tās nepatīk: ja mēs gribētu pavadīt vakaru, vērojot sievietes, kuras nepārtraukti krīt histērijā, tad noteikti mēģinātu kaut ko ieriebt draudzenes istabas biedrenei.

Kāpēc tās slepenībā tomēr patīk: un kāpēc gan ne? Sākot no „Bīstamajām mājsaimniecēm” līdz „Seksam un lielpilsētai” sievietes ir vienkārši satriecošas. Un ik pa brīdim viņas viena ar otru arī laiž pa kreisi.

Sieviešu žurnāli

Kāpēc mēs sakām, ka mums tie nepatīk: „7 Seksīgākās frizūras” + „5 laimes atslēgas uz mīlestību” + „8 veidi kā savaldzināt vīrieti” = 20 veidi kā zaudēt samaņu.

Kāpēc tie slepenībā tomēr patīk: protams, visi tie rakstiņi ir vienkārši nenormāli, bet to burvība ir skaistās bildes un modeles, kuras stāsta par savu seksuālo dzīvi un to, kādas apakšbikses viņām vistīkamākās. Turklāt žurnāls ir kā sieviešu prāta Bībele. Bet, ja tā padomā, varbūt tomēr pietiks ar vāka bildi.

Priekšspēle

Kāpēc mēs sakām, ka mums tā nepatīk: kuram tad ir laiks tādām nodarbēm? Labi zinot, ka varēsi noturēties tikai 2 minūtes, jāķeras pie lietas, kamēr vēl karsts.

Kāpēc tā slepenībā tomēr patīk: daudziem no mums priekšspēle patīk daudz vairāk par pašu seksu. Tā ir daudz intīmāka un ilgst daudz ilgāk par 2 minūtēm. Priekšspēle nozīmē vairāk knibināšanās un vairāk spēlēšanās.

Modes šovi

Kāpēc mēs sakām, ka mums tie nepatīk: būsim atklāti! Mums ir pilnīgi vienalga, ko velkam un, patiesību sakot, labprātāk visu dienu staigātu apkārt tikai apakšbiksēs.

Kāpēc tie slepenībā tomēr patīk: skaidrs, ka neskatāmies šādus šovus, lai iepazītos ar jaunākajiem modes kliedzieniem. Mēs tos skatāmies cerībā, ka uzķersim brīdi, kad rāda apakšveļas kolekcijas modeļu uznācienus (nezinu, kā jūs, bet es tā noteikti daru). Pa kuru kanālu tad vēl ir iespējams ieraudzīt puskailas supermodeles gaišā dienas laikā?

Sieviešu teniss

Kāpēc mēs sakām, ka mums tas nepatīk: kāpēc lai mēs tērētu tik dārgo laiku, skatoties, kā divas lesbietes skraida pakaļ bumbai, ja tikmēr varam skatīties, kā divas iemīlējušās sievietes tiek galā viena ar otru, piemēram, filmā „Saldās lūpiņas” vai „Mums garšo viņas zemenes”.

Kāpēc tas slepenībā tomēr patīk: ilgu laiku sieviešu teniss bija nevienam nevajadzīga nodarbe. Bet, pateicoties Annai Kurņikovai, šī spēle ir kļuvusi par svētkiem ikvienam vīriešu kārtas vērotājam. Protams, nedrīkst aizmirst arī par pašmāju un tuvo kaimiņu pārstāvēm, kuras vienkārši padara spēli par veselu priekšnesumu.

Tikties ar mūsu draudzeņu draudzenēm

Kāpēc mēs sakām, ka mums tas nepatīk: pusstunda baumošanas un vīriešu paļāšanas ir pietiekoši, lai jebkuru no mums novestu līdz nemaņai.

Kāpēc tas slepenībā tomēr patīk: tāpēc, ka katrai meitenei ir vismaz viena īpaši izskatīga draudzene. Ar viņām ir droši, jo vienmēr pievērsīs tev pietiekoši daudz uzmanības.

Kaķi

Kāpēc mēs sakām, ka mums tie nepatīk: tie ir nepateicīgi, slinki un izlutināti. Tie pusi dzīves pavada, nedarot neko, bet otru - sēžot mūsu draudzenēm klēpī.

Kāpēc tie slepenībā tomēr patīk: tā ir psiholoģiska rakstura problēma – mums vienkārši skauž.

Kulinārija

Kāpēc mēs sakām, ka mums tā nepatīk: kāpēc ir kaut kas jāgatavo vai vispār jādomā par ēdienu pirkšanu, ja var vienkārši aiziet uz restorānu?

Kāpēc tā slepenībā tomēr patīk: visi labākie pavāri ir tieši vīrieši. Katrs vīrietis slepeni domā, ka ir īpašāks par citiem. Ar kulinārijas palīdzību mēs kļūstam par dieviem. Vēl jo vairāk, sievietes vienkārši ģībst, kad uzvelkam priekšautu.

Masāžas un burbuļvannas

Kāpēc mēs sakām, ka mums tās nepatīk: vienmēr pastāv iespēja, ka tavs masieris būs tieši kaut kāds saldais donžuāns. Turklāt tu negribi, lai draugi uzzina, ka rūpējies par sevi.

Kāpēc tās slepenībā tomēr patīk: masāžas ir vienkārši fantastiskas. It īpaši, ja masē kāda blonda un garkājaina skaistule.

Iepirkšanās ar draudzeni

Kāpēc mēs sakām, ka mums tā nepatīk: neskaitāmie parfimērijas stendi, burzma un klīšana no viena veikala uz citu ir pilnīgi pretēja mūsu vīrišķīgajiem uzskatiem.

Kāpēc tā slepenībā tomēr patīk: sporta un pulksteņu veikali ir samērā pieņemami, bet galvenais ir pārdevējas apakšveļu veikalos un arī meitenes, kuras tos apmeklē.

Baumošana

Kāpēc mēs sakām, ka mums tā nepatīk: pati nodarbošanās ir vienkārši pazemojoša un izraisa pamatotu riebumu.

Kāpēc tā slepenībā tomēr patīk: patiesībā vīrieši nemaz nav labāki par sievietēm. Mums ir jāzina viss: kas ar ko guļ un kas kur iet. Mums ir jāzina visas nianses par draudzenēm un arī viņu draudzenēm.

Apavi

Kāpēc mēs sakām, ka mums tie nepatīk: tie ir iemesls mūsu netīrajām un smirdīgajām kājām. Vēl jo vairāk, tie nepārtraukti mums atgādina, cik ļoti tālu esam no skaistajiem, senajiem medību laikiem.

Kāpēc tie slepenībā tomēr patīk: mums patīk izskatīties labi un, protams, arī saņemt komplimentus un būt pamanītiem pūlī. Apavi savā ziņā liecina par mūsu gaumi un dzīves uztveri. Vai mēs esam sportiski vai lietišķi? Traki vai nosvērti? Visi šie jautājumi ir atbildami, vienkārši paskatoties uz mūsu apaviem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu