Šodienas redaktors:
Oļesja Garjutkina
Iesūti ziņu!

«Vingruma» Violeta: laikam jau pie visa ar laiku pierod

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Ir tik laba sajūta! Nodarbības sporta zālē neapšaubāmi ir kļuvušas kā neatņemama manas dienas sastāvdaļa. Ar lielāko prieku dodos uz nodarbībām. Neskatoties uz to, ka tur nākas pārkāpt pāri saviem «nevaru», ir jāiespringst, jācenšas un jāpiepūlas, tā savā ziņā ir lieliska atpūta.

Trenažieru zālē tik ļoti var atbrīvoties no visa un vienkārši baudīt sportošanu. It īpaši, kad ir garie kardiotreniņi, tad, klausoties mūziku, var saplānot visu nākamajai dienai un daudzas citas lietas. Ja nu kādam šķiet, ka 1.20 h uz skrejceliņa ir ļoti ilgi, tad iesaku pamēģināt paralēli skatīties kādu seriālu, raidījumu, vai ko citu, kas interesē – laiks paskrien nemanot! Protams, skrienot pagrūti visu laiku skatīties ekrānā, tāpēc jāskatās kaut kas vienkāršs, ko ik pa mirklim var paklausīties austiņās un tad atkal ieskatīties ekrānā. Šonedēļ palielinājām «dzelžu» svaru dažādiem vingrinājumiem. Pārejot uz jauno slodzi, pāris dienas muskuļi atkal sāpēja, taču šīs ir ļoti labas sajūtas.

Lieliski, ka Vingruma klubs piedāvā iespēju pēc sporta nodarbības apmeklēt saunu. Kad jūti, ka kakls vai deguns nedaudz sāk streikot un protestē pret šiem mainīgajiem laikapstākļiem, tad izkarsēties saunā ir tieši tas, kas vajadzīgs. Lai arī sauna un SPA mums, Vingruma maratona dalībniekiem, ir pieejams visu laiku, tieši šonedēļ esmu šo priekšrocību izmantojusi visvairāk.

Pie jaunā uztura režīma arī esmu gandrīz pilnībā pieradusi. Lietas, kas agrāk īpaši negaršoja un negāja pie sirds, tagad liekas tīri ciešamas un pat garšīgas! Tā piemēram, nevarēju iedomāties, ka biezpienu var garšīgi ēst bez krējuma, taču pāris ķiršu tomātiņi un lociņi dara brīnumus. Kad biezpienu vairāk gribas kā saldo ēdienu, pievienoju tam kanēli un nedaudz rozīnes, sanāk ļoti gardi! Laikam jau pie visa ar laiku pierod un atrod jaunas garšas, kas iet pie sirds.

Līdz nākamajai nedēļai!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu