Mazliet citāda mīkla, neuztraucieties, pīrādziņi izdosies izcili, ja darīsiet visu, kā teikts receptē.
Ar šo mīklu pīrādziņi izdosies vienmēr
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nepieciešams
4 glāzes miltu
3 ēdamkarotes cukura
šķipsniņa sāls
100 ml augu eļļas
500 ml piena
11 g sausā rauga (viena paciņa)
1 sīpols
pipari
200 g žāvētas cūkgaļas
ola pārziešanai
Pagatavošana
Pienā iejauc sāli, cukuru, raugu. Visu samaisa, lai cukurs un sāls izšķīst, tad pieber miltus, samīca, pieliek eļļu, vēlreiz samīca.
Mīklu liek bļodā, pārsedz ar pārtikas plēvi, patur ledusskapī divas stundas.
Gaļu sagriež mazos gabaliņos, sasmalcina sīpolu, sajauc, pārkaisa ar pipariem. No mīklas veido pīrādziņus, pilda ar gaļu, tad pīrāgus pārsmērē ar sakultu olu un cep 210 grādos zeltaini brūnus.