Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Gribi dzīvot zaļi? Ir cilvēki, kas nelieto tualetes papīru! (151)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://becomingpeculiar.com/

Vairākumam cilvēku tualetes papīrs ir vajadzīgo piederumu augšgalā, taču ne šīm dāmām. HuffPost Live diskusijā blogeres Andžela Deivisa, Katlīna Kuiringa un Mikala Everleja atklāti skaidro, kāpēc ir nolēmušas tualetes papīru vairs neizmantot, uzsverot, ka tas nav nemaz tik nepatīkami un nehigēniski kā izklausās, raksta dailymail.co.uk

«Tas pavisam noteikti ir iespējams,» blogā paskaidro Mikala, kura stāsta, ka abi ar vīru pārstāja izmantot tualetes papīru apmēram jau pirms gada. «Visiem tā šķiet obligāti prasība, taču tā tam nevajadzētu būt. Patiesībā ir bijis diezgan jautri iemācīties veidus, kā to nelietot!»

Andžela
Andžela Foto: Ekrānšāviņš

Andžela, kura dzīvo Portlandā, stāsta, ka kopā ar ģimeni vienkārši eksperimentēja, kā būtu neizmantot tualetes papīru un atrast jaunus veidus kā dzīvot zaļi.

Andžela izmanto flaneļa auduma gabaliņus, kurus glabā kastītē

blakus podam. Katru otro dienu viņa tos izmazgā un nepatīkamo smaržu nemaz nejūtot.

Foto: http://becomingpeculiar.com/

Flīsa lupatiņas viņa pašuj pati un vismaz

divas reizes nedēļā tās lielā daudzumā izmazgā.
Foto: http://becomingpeculiar.com/
Indijā izmanto kreiso roku pēcpuses apmazgāšanai, bet labo roku atstāj tīru – ēšanai

Šīs sievietes atzīst, ka dzīvošana bez tualetes papīra ir ne tikai ietaupījusi naudu, bet tas ir daudz draudzīgāk videi, jo papīra izgatavošanā izmanto tūkstošiem koku.

Bet, neskatoties uz lielo gandarījumu, ko sagādā tualetes papīra neizmantošana, visas sievietes atzīst, ka ciemiņiem viņu mājās papīrs vienmēr būs atrodams.

Vai tu lieto tualetes papīru un vari sevi iedomāties to nedarīt zaļā dzīvesveida labā?

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu