Patlaban cilvēki ir gatavi vairāk tērēt naudu restorānos, tostarp korporatīviem pasākumiem, pastāstīja restorānu biznesa pārzinātājs triju restorānu īpašnieks Jānis Jenzis.
Jenzis: patlaban cilvēki ir gatavi vairāk tērēt naudu restorānos (8)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Viņš informēja, ka šogad Ziemassvētku laikā ir pa trim banketiem dienā, kas jāapkalpo, – tie ir gan izbraukumi, gan uz vietas.
Savukārt uzņēmumu gatavība tērēt gada nogales pasākumiem ir dažāda. «Ir tādi, kas ir gatavi par vienu cilvēku tērēt pat 200 latu. Tas ir ļoti daudz. Taču ir arī uzņēmumi, kas gatavi par vienu cilvēku tērēt tikai 10 latu,» teica Jenzis.
Atbildot uz jautājumu, vai ir vērojama, piemēram, tendence, ka lieli uzņēmumi ir gatavi rīkot gada nogales pasākumu, bet mazi, piemēram, nav, Jenzis sacīja, ka pašlaik tomēr visi kaut ko atļaujas un pēc uzņēmuma lieluma vēlme rīkot pasākumus nedalās.