/nginx/o/2018/07/17/10294505t1h11a2.jpg)
Laikam jau šomēnes sieviešu pasaulē visilgāk gaidītā grāmata pārstāv erotikas žanru, tomēr ir daudz gana labu jaunumu arī citām interesēm.
Laikam jau šomēnes sieviešu pasaulē visilgāk gaidītā grāmata pārstāv erotikas žanru, tomēr ir daudz gana labu jaunumu arī citām interesēm.
KONTINENTS
Erotiskās triloģijas pirmās grāmata «Greja piecdesmit nokrāsas»
Lūsija Dilona «Debesis tepat līdzās»
JUMAVA
37 stāsti par Kārli
ZVAIGZNE
Gandrīz «Vējiem līdzi» un tomēr «Nepakļāvīgā»
Haruki Murakami romāni: «Skarbā brīnumzeme un pasaules gals» un «Dejo, dejo, dejo»
Ikkatrs no šiem mazajiem stāstiem piedzīvo savu kāpumu, kritumu un kulmināciju, turklāt tie ir arī lielā stāsta harmoniska sastāvdaļa, papildinot to ar detaļām, kas stāstījumu izgaismo citā toņkārtā, veidojot tik īpatnēju kopainu, ka nevērīgāks lasītājs tajā var pat apmaldīties un pazust, tāpat kā reizēm tas notiek ar Murakami darbu varoņiem.
Par ko raksta Murakami? Kāds sacīs - par došanos pasaulē. Cits iebildīs - par došanos pašam sevī. Trivializējot varētu teikt, ka abi tikko iznākušie romāni pārstāv katru no šiem viedokļiem: «Dejo, dejo, dejo» ir klejojumu stāsts, kas noved atpakaļ pie sevis paša, kurpretī «Skarbā brīnumzeme un pasaules gals» galvenokārt ir apokaliptisks «atpakaļ sevī» vēstījums.
Apģērba radoša pārveidošana
Kur ņemt vienu apkampienu?
LIELS UN MAZS
Večuks Petsons un kaķītis Finduss jau sāk gaidīt Ziemassvētkus
GRUZĪNU VIRTUVE 90 receptes
Kupāti un šašliks, kinza, adžika un suluguni, hačapuri vai čahohbili – droši vien katram ir savs iecienīts gruzīnu ēdiens, un visi piekritīs, ka Kaukāza virtuvei piemīt gan ugunīgs temperaments, gan zaļoksns dzīvesprieks. Tā jau izsenis bijusi labi pazīstama un saprotama arī latviešiem. Pēdējos gados Gruzija atkal kļuvusi par populāru ceļamērķi gan kalnu, aktīvās atpūtas un saules siltuma, gan gastronomisko tradīciju, vīna un gardu autentisku ēdienu baudītājiem.
Piedāvājam saulainās Gruzijas raksturīgākās receptes pagatavot pašu mājās. Ja izmantosiet svaigus produktus un dāsni lietosiet gruzīnu tipiskākās garšvielas – kinzu, pētersīļus, ķiplokus, sierāboliņu –, maltīte izdosies lieliski. Pavārgrāmatā ir astoņas nodaļas ar plašu zivju ēdienu, zupu un sautējumu, karsto ēdienu, mērču un piedevu, maizes un graudaugu ēdienu, kā arī veģetāro un gaļas uzkodu un desertu recepšu klāstu. Daudziem ēdieniem aprakstīti vairāki pagatavošanas un pasniegšanas varianti.