Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Divu automašīnu sadursmē cietis piecgadīgs bērns

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 7.jūlijā Lielvārdē automašīnu «Volvo V40» un «Opel Astra» sadursmē uz Daugavpils šosejas cietusi kāda 2007.gadā dzimusi meitene, informēja Valsts policijā.

Rīgā, Ādažu ielā, pie pagrieziena uz Bukultiem kāds 1973.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz S500» nobrauca no brauktuves un uzbrauca kokam. Cietis autovadītājs, - ievietots slimnīcā.

Rēzeknes novada Ozolmuižā kāds 1946.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas «Volkswagen» vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Cietušais autovadītājs nogādāts slimnīcā.

Kuldīgas novada Turlavā notikusi sadursme ar priekšā braucošu automašīnu ar piekabi, Ap plkst.14 1971.gadā dzimušais automašīnas «Hyundai Sonata» sadūrās ar pa priekšu braucošu automašīnu «Volkswagen Golf» savienojumā ar piekabi «Tini Treiler C275L», kuru vadīja 1947.gadā dzimis vīrietis.

«Volkswagen» vadītājs, kā arī automašīnas «Hyundai Sonata» pasažiere, 1972.gadā dzimusi sieviete nogādāti slimnīcā.

Savukārt Garkalnes novadā, uz Baltezera tilta notika trīs automašīnu sadursme. jau ziņots ka šīs avārijas dēļ bija izveidojies automašīnu sastrēgums virzienā uz Saulkrastiem.

Uz tilta bija sadūrušās automašīnas «Mitsubishi Space Star», kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete, «Nissan Juke», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un «VW Golf», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta «VW Golf» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Rojas novada Rudē kāda 1955.gadā dzimusi «Opel Caravan» vadītāja iebraukusi tilta margās. Bojāta automašīna, cietusi vadītāja.

Rīgā, Lienes ielā kāds 22 gadus vecs automašīnas «VW Golf» vadītājs notrieca apmēram 45 gadus vecu vīrieti. Cietušais ievietots slimnīcā.

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu