Šodienas redaktors:
Dardega Legzdiņa

Nozieguma vietā pieķer auto apzadzēju (13)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijai Rīgā, Visvalža ielas rajonā izdevies nakts laikā aizturēt kādu jaunu vīrieti, kurš bija pamanījies apzagt BMW markas automašīnu. Zagli pagalmā bija pamanījis kāds mājas iedzīvotājs un ziņojis policijai, tā ceturtdien vēstīja LNT raidījums «Degpunktā».

Saņemot izsaukumu uz Visvalža ielu 3, likumsargi vien zināja to, ka mājas pagalmā rosās kāds vīrietis, kuram mugurā zila jaka ar kapuci. Tuvojoties minētajai adresei, policisti jau braucot pamanīja, ka no viņiem slēpjas kāds vīrietis.

Policijas ekipāža aizturēja šo vīrieti. Tam mugurā bija tādas drēbes, kā ziņojis liecinieks, bet kabatās atradās pieci mobilie tālruņi, pase un vēl daži sīkumi. «Pamanījām, ka vīrietis pie kādas mājas durvīm bija paslēpis priekšmetus. Noskaidrojās, ka tās ir automašīnas detaļas,» tā raidījumam pastāstīja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Aldis Popens.

Bēgšanu no policijas aizturētais skaidroja citādāk, proti, viņš pagalmā iegājis nokārtot dabiskās vajadzības. Vēlāk gan kļuva zināms, ka šis jaunietis patiesi apzadzis BMW markas automašīnu, kas atradās tumšā vietā pagalmā. Zādzība notikusi ap pulksten 3 naktī.

Kā «Degpunktā» atzina Valsts policijas pārstāvis Jānis Celmiņš, jaunietis sākumā iecirknī neko nestāstīja, bet vēlāk teica, ka auto detaļas atradis.

«Policijas darbiniekiem vēlāk izdevās dabūt atzīšanos, ka viņš patiešām bijis tas, kas veicis zādzību no automašīnas. Pēc tam, kad policijā vērsās cietušais, tika sākts kriminālprocess par zādzības faktu,» informēja Celmiņš.

Skatīt pievienoto video.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu