Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Šlesers izrāda savu Jūrmalas īpašumu (104)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers šodien rīkoja atvērto durvju dienu savā Jūrmalas īpašumā – zemesgabalā, kur jau drīzumā atradīsies viņa ģimenes māja un tiks izcirstas arī priedes. Iepriekš atklātā vēstulē Šlesers mēģināja skaidrot, cik nepamatota ir ap viņa Jūrmalas zemi saceltā ažiotāža. Viņš uzsvēra, ka ģimenes mājai atvēlētā teritorija ir pamesta padomju laiku pionieru nometne ar daudziem graustiem. Topošā ģimenes māja atradīsies tieši agrākās apbūves vietā, turklāt Šlesera interesēs nebūt neesot dzīvot meža izcirtumā.

Latvijas televīzijas filmēšanas grupa šodien jau ir iemūžinājusi nociršanai paredzētās priedes un Šlesera īpašumā vēl esošos padomju laika graustus. Pats zemes īpašnieks intervijā LETA Video gan uzsver, ka ar sarkanu krāsu ir iezīmētas tieši tās priedes, kuras paredzēts saglabāt. Viņa ģimenes māja atradīsies vietā, kur pašlaik atrodas lielākoties nokaltuši lapu koki. Skat. pievienotos video (LTV ziņas, LETA Video).

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu