/nginx/o/2019/02/13/11786366t1hd1ac.jpg)
Ko gan gardāku pagatavot Valentīna dienas vakaram? Ieskaties, kas jāsagādā receptei.
Mimoza
- 15 ml grenadīna
- 30 ml apelsīnu sulas
- 100 ml šampanieša vai dzirkstošā vīna
Ielej glāzē grenadīnu, apelsīnu sulu un pārlej šampanieti vai dzirkstošo vīnu. Dzirkstošo kokteili rotā ar apelsīnu šķēlīti.
/nginx/o/2019/02/13/11786378t1hcbb5.jpg)
Šampanietis ar augļiem
- Apelsīns
- Ābols
- Citi augļi
- Šampanietis
Augļus izvēlas tādus, kādi katram garšo. Daudzums atkarīgs no personu skaita. Sagriež augļus gabaliņos, saliek glāzēs. Glāzes pielej ar šampanieti tā, lai augļi tajā peldētu!
Bellini
• 35 grami persiku biezeņa
• 1/4 shot glāzes persiku liķiera
• 1/4 shot glāze svaigi spiestascitronu sulas
• šampanietis
• persiku šķēlītes dekorēšanai
Pirmās trīs sastāvdaļas ielej saldētavā turētā glāzē un pārlej ar šampanieti.
/nginx/o/2019/02/14/11787168t1h2f4b.jpg)
Black Velvet
- 1 daļa stipra portera
- 1 daļa šampanieša vai dzirkstošā vīna
Abas kokteiļa sastāvdaļas lej šampanieša glāzē, samaisa un pasniedz.
/nginx/o/2019/02/14/11787175t1hc201.jpg)
Champagne Napoleon
- 25 ml liķiera "Mandarine Napoleon"
- drusku apelsīnu sulas
- šampanietis
Visas kokteiļa sastāvdaļas lej šampanieša glāzē, samaisa un pasniedz.
Pick-me-up
- 30 ml konjaka vai brendija
- 20 ml apelsīnu sulas
- 10 ml grenadīna
Visas kokteiļa sastāvdaļas lej šampanieša glāzē, ātri samaisa un lej klāt šampanieti līdz glāzes augšai. Dekorē ar apelsīna šķēlīti un kokteiļa ķirsi un pasniedziet.
/nginx/o/2019/02/13/11786446t1h736d.jpg)
Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai.