Kā saka pirmie apmeklētāji: “Tas ir īsts piedzīvojums ziedu pasaulē, kas apreibina jau no pirmajiem mirkļiem, radot īpašo sajūtu un vielu ķīmiju, izbaudot katru mirkli, lai mājup dotos pozitīva noskaņojuma pārņemti.”
Ūdensdārza idejas autore, producente Gundega Skudriņa romantisko vakariņu “Stāsti par ziediem” seansa atklāšanā teica: „Pateicoties maniem vecākiem jau kopš bērnības man ar ziediem ir ļoti tuvas un intīmas attiecības jau kopš agras bērnības, esmu izbaudījusi gan krāšņus baltu rožu klēpjus, gan skaistus mirkļus balto vizbulīšu klajumā, pati audzējusi gan tulpes, gan krizantēmas, gan rozes. Tādēļ arī atnāca stāsts par ūdensdārzu un ziediem. Es ceru, ka ikviens no mūsu viesiem izbaudīs mirkļus šajā vietā, reibs no ziedu smaržām un novērtēs ziedu skaistumu. Nāciet ciemos!”
Četru kārtu vakariņas, ko servēs šefpavārs Raimonds Zommers, iespējams izbaudīt draugu kompānijā vēlās vakara stundās, pirms tam atvēlot laiku pastaigai Botāniskajā dārzā.
Pavasara ēdienkartes piedāvājumā iekļautas gan aukstās, gan siltās uzkodas, zivs un gaļas ēdieni, ka pārvērsti skaistos ziedos, dzērieni, pie kuriem var nokļūt ķīmisku eksperimentu rezultātā, deserti, kas piedzīvo pārvērtības. Nebēdājiet, ja līdz šim neesat baudījuši kaktusa sulu, izrādās, ka nav jābrauc uz tālām zemēm, to var izbaudīt tepat Latvijā, atnāciet tikai uz LU Botānisko dārzu un izbaudiet vakariņas “Stāsti par ziediem”!
Botāniskā ūdensdārza oāze būs atvērta tikai trīs nedēļas – līdz 2. jūnijam.