TVNETEgoisteIedvesmas idejasJēlas olasTVNET2021. gada 26. janvāris 09:50CopyLinkedIn Draugiem XRaksta turpinājumsIepriekšējais2 / 7NākamaisJēlas olasPankūkasFoto: UnsplashJa vēlies ilgāk saglabāt olas, tās var likt saldētavā un glabāt nebaltām dienām. Tās nāksies sakult un ievietot stikla vai plastmasas kārbiņā ar vāku. Pēcāk olas var atkausēt istabas temperatūrā un izmantot ēdiena pagatavošanā. Raksta turpinājumsIepriekšējais2 / 7NākamaisJēlas olasPankūkasKomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Veselība un skaistumsŠodien, 14:00Uzturs un zarnu mikrobioms: kā stiprināt gremošanas sistēmu aukstajos mēnešos