Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/03/05/12989324t1h66d3.jpg)
Polifenoli + Omega-3
Jā, baltvīns patiešām var dot labumu ķermenim, protams, ar mēru!
Fakts ir tāds, ka fermentācijas laikā vīnā veidojušies polifenoli veicina labāku Omega-3 taukskābju absorbciju organismā un aizsargā šūnas no priekšlaicīgas novecošanās.
Un arī šī produktu kombinācija palīdz novērst sirds un asinsvadu slimības.
Liekas, ka mēs zinām, ko šodien ēdīsim vakariņās!
Materiāls sagatavots no "Harper`s Bazaar" tulkotajiem materiāliem.