Šodienas redaktors:
Agnija Reiniece
Iesūti ziņu!

Vakariņojiet sveču gaismā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
viduslaiku maltīte Cēsu pilī
viduslaiku maltīte Cēsu pilī Foto: TVNET Evija Hauka

Īstais laiks, lai apgūtu kādu īpašu, dabai draudzīgu recepti. Izmēģiniet jaunu veģetāru ēdienu, esiet radoši un pagatavojiet gardu maltīti no ēdienu pārpalikumiem. Ilgtspējīgu jūras velšu ēdienu gatavošanai izmantojiet Pasaules Dabas fonda zivju gidu.

Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu