Galerija: vesela zivs Jūrkalnes zilajos mālos un ugunskurā
Veidojam ugunskurā mazu “dobīti”, liekam tajā zivi un bagātīgi apberam ar karstām oglēm. Cepam aptuveni 15-20 minūtes, bet atceramies, ka pārcept zivi nevajadzētu, jo īpaši tādu gardumu kā forele.
Atceramies, ka sakarsis māls ir ļoti, ļoti karsts, un saudzējam rokas!
Tad veram vaļā, uzmanīgi novelkam zivij ādu, nedaudz apsmidzinām ar citrona sulu un uzberam sāli.
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2020: Ritvaram Tomam Loginam, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Viktorijai Puškelei, Gerdai Pulkstenei, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam.
Un paldies ziedu salonam “Aina” par skaistajiem Jāņu vainadziņiem, kurus uzpīt salonam var uzticēt ikviens!
Raksts tapis sadarbībā ar “Latvijas valsts mežiem”.