Galerija: Ugunskurā gatavotas ideālas un vienkāršas brokastis
Bekona šķēles pēc izvēles aplej ar ļoti, ļoti stipru kafiju un liec uz pannas cepties.
Apsmērē maizes šķēli ar sviestu no abām pusēm un apcep uz pannas zeltaini brūnu.
Mūsu lēnās skābmaizes recepti vari redzēt mūsu arhīvā:
Liec tomātu ķekaru karstā pannā un ļauj tiem drusku apdegt, neaizmirstot, ka jāpieber šķipsniņa sāls.
Nav jābaidās no vieglas piedegšanas, jo tas nozīmē, ka ogā esošie cukuri ir karamelizējušies, un tie izcels tomāta brīnišķīgo aromātu.
Tas arī viss, atliek vien kārtot uz maizes šķēles uzcepto bekonu, pievienot olas un dekorēt ar apceptajiem ķiršu tomātiem!
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2020: Ritvaram Tomam Loginam, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Viktorijai Puškelei, Gerdai Pulkstenei, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam.
Un paldies ziedu salonam “Aina” par skaistajiem Jāņu vainadziņiem, kurus uzpīt salonam var uzticēt ikviens!
Raksts tapis sadarbībā ar “Latvijas valsts mežiem”.