“Riga Food 2020” savus jaunos un inovatīvos produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 450 uzņēmumu no 25 valstīm. Izstādes apmeklētāji varēs doties gastronomiskā ceļojumā, paviesojoties Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Kanādas, Ukrainas (Hersonas apg.), Krievijas (Volgogradas, Voronežas un Ļeņingradas apgabali), Japānas un Polijas nacionālajos kopstendos.
Latvijā ražotus saldumus, garšvielas, ievārījumus, gaļas izstrādājumus, sieru, kafiju un vēl daudzus citus gardus pārtikas produktus Latvijas nacionālajā kopstendā prezentēs “Aloja Starkelsen”, gaļas nams “Ādaži”, “Jaunpils pienotava”, “Top Food”, “Mosenc”, “Valežs”. Savukārt ar plašo Latvijas maizes ražotāju piedāvājumu iepazīstinās Latvijas Maiznieku biedrības biedri – “Dona”, N. Bomja maiznīca “Lielezers”, “Saldus maiznieks”, “Lāči” un “Hanzas maiznīca”. Protams, neizpaliks arī Latvijas mājražotāju, sīkražotāju un mazo uzņēmumu radītie gastronomiskie labumi, kas ļaus sajust un izbaudīt reģionu kolorītu.
Uzņēmumi jau tradicionāli izvēlas tieši izstādi “Riga Food”, lai prezentētu un testētu savus jaunākos produktus. Piemēram, “Sabiles sidrs” izstādes apmeklētājus iepazīstinās ar šogad radītu jaunu zīmolu "GARDENERS". Interesenti varēs degustēt trīs jaunos sidrus: sauso ābolu, pussauso ābolu un upeņu un saldo ābolu un cidoniju. “Top Food” prezentēs jaunus kraukšķīgos sierus "Hrumm Hrumm" ar sešām garšām. Savukārt “KAIGO” iepazīstinās ar dažādiem Latvijā ražotiem augstvērtīgiem Aļaskas savvaļas laša produktiem, bet “Iberic Tapas OÜ” no Igaunijas aicinās iepazīt spāņu delikatesi mojama. Par citiem “Riga Food 2020” dalībnieku jaunumiem uzzini: www.rigafood.lv