Policija Madonā aiztur vīrieti, kura automašīnā uziet narkotikas (2)

TVNET/LETA
Marihuāna. Ilustratīvs attēls.
Marihuāna. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Sestdien Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas iecirkņa amatpersonas sadarbībā ar kinologu un dienesta suni Darvinu aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti saistībā ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Veicot mērķtiecīgu darbu narkotisko vielu aprites apkarošanā Madonas policijas iecirkņa apkalpojamajā teritorijā, VP Madonas iecirkņa amatpersonas ieguva informāciju par personām, kuras ir saistītas ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, kā rezultātā VP Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas sadarbībā ar Valsts policijas kinologu nodaļas Zemgales grupas kinologu un dienesta suni Darvinu veica pasākumus nozieguma atklāšanai, stāstīja policijas pārstāve.

5.decembrī Madonā, apturot automašīnas "Mercedes Benz" vadītāju, tika veikta automašīnas kratīšana, kuras laikā policisti konstatēja, ka automašīnas vadītājs pārvadāja un glabāja narkotisko vielu - marihuānu, sacīja Vaskāne.

Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un pārvadāšanu realizācijas nolūkā aizturēts 1982.gadā dzimis vīrietis, kuram atsavināti vairāki desmiti folija iepakojumi ar marihuānu. Tāpat veiktas vairākas kratīšanas dažādos īpašumos.

Par šo gadījumu ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas - par narkotisko vai psihotropo vielu iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu realizācijas nolūkā vai psihotropo vai narkotisko vielu neatļautu realizāciju, norādīja Vaskāne.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu