/nginx/o/2021/07/15/13918449t1h702a.jpg)
Uz mūžīgo jautājumu "Ko ēst?" atbilžu ir tik daudz! Nu, piemēram, speķa pīrādziņus. Mīkstus, pufīgus un ar sulīgu pildījumu — tieši tādus, kādus ar siltumu sirdī atceramies kopš bērnības, kad tos cēla galdā vecmāmiņa.
Uz mūžīgo jautājumu "Ko ēst?" atbilžu ir tik daudz! Nu, piemēram, speķa pīrādziņus. Mīkstus, pufīgus un ar sulīgu pildījumu — tieši tādus, kādus ar siltumu sirdī atceramies kopš bērnības, kad tos cēla galdā vecmāmiņa.
Vecmāmiņas speķa pīrādziņu recepti piedāvā jaunā recepšu platforma “Ko ēst?".
Sastāvdaļas:
Pagatavošana
Ja vēlies ik dienu rast iedvesmu arī daudzām citām gardām, veselīgām un bez liekām klapatām pagatavojamām maltītēm, tad savās digitālajās grāmatzīmēs pievieno jauno recepšu platformu “Ko ēst?”. Tas ir bezmaksas recepšu plānotājs, kur varēsi atrast simtiem ideju ēdienreizēm visai ģimenei – gan visēdājiem, gan veģetāriešiem un vegāniem.