Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Saseksas hercogi jau tērē Vācijas nodokļu maksātāju naudu

Foto: Reuters/DPA/Scanpix

Saseksas hercogi paviesojušies Diseldorfā, apmeklējot Invictus Games Dusseldorf 2023. Vācieši hercogus sagaidījuši sajūsmināti, nemaz neapjaušot, ka reiss Mančestra - Diseldorfa - Londona ar privātu lidmašīnu noticis par Vācijas nodokļu maksātāju naudu. 

Tapis zināms, ka  Diseldorfā vakar nosēdusies Luftwaffe lidmašīna, ar kuru Vācijā ieradās Saseksas hercogi.  MailOnline raksta, ka šo 50 miljonus vērto lidmašīnu speciāli no Vācijas sūtīja uz Londonu, lai pēcāk uz Diseldorfu varētu aizgādāt Meganu un princi Hariju. Ar lidmašīnu pēcāk hercogi tika nogādāti atpakaļ uz Lielbritāniju, un tā nolaidās Northoltā, no kuras tālāk hercogi devās uz Vindzoru.

Vācijas gaisa spēku lidmašīna, ko izmantoja princis Harijs un Megana, bija Bombardier Global 5000, kas parasti paredzēta Vācijas valdības vai bruņoto spēku augstākajiem pārstāvjiem. Bet vakar tā tika "aizdota" Saseksas hercogiem.

Foto: SIPA/Scanpix

Saseksas hercogi jau ir apgalvojuši, ka ienīst karaliskās dzīves slāpējošās formalitātes un  tradīcijas. Taču šī vakardienas vizīte Vācijā, lai reklamētu Invictus Games 2023, liecina pretējo - īsta karaliskā tūre.

Šī nav pirmā reize, kad Saseksas hercogi izmanto ekskluzīvu pārvietošanās iespēju!

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu