Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Aicina korporatīvajām dāvanām paredzētos līdzekļus šogad ziedot Ukrainas atbalstam

Foto: Unsplash

Tuvojoties svētku laikam un domājot par iespējām vienam otru sveikt ar dāvanām, iniciatīva "Uzņēmēji mieram" aicina uzņēmumus korporatīvajām Ziemassvētku un Jaunā gada dāvanām paredzētos līdzekļus šogad novirzīt Ukrainas atbalstam. 

Šāds ziedojums palīdzēs nodrošināt un uz Ukrainu vēl šogad nosūtīt gan pārtiku un medikamentus ģimenēm ar bērniem, kuri šobrīd cieš no bada, gan sagādāt ģeneratorus, lai bez apkures palikušās ģimenes varētu tikt pie siltuma, kā arī nodrošināt elektrības un sakaru atjaunošanu karadarbības skartajās vietās.

“Diemžēl simtiem tūkstošu ģimeņu Ukrainā šos Ziemassvētkus sagaidīs aukstumā, badā, bez elektrības. Vēl traģiskāk – daudzas ģimenes šos svētkus var nesagaidīt vispār, nosalstot vai nomirstot badā.

Tā ir drausmīgā realitāte, ko šobrīd piedzīvo ukraiņi. Taču mēs kopā varam palīdzēt kaut daļai Ukrainas cilvēku, tāpēc sirsnīgi aicinām ikvienu uzņēmumu Latvijā šogad pārvērtēt dāvanu nozīmi un korporatīvajām dāvanām paredzētos līdzekļus ziedot Ukrainas atbalstam. Esam pateicīgi un no sirds priecājamies par tiem uzņēmumiem, kuri jau izrādījuši iniciatīvu un labo gribu – "MED Grupe", WATEX, "DJ Erminass", "McCANN", "Nutrameg", "White Label", "Primum" –, dāvanām paredzētos finanšu līdzekļus novirzot ziedojumos un palīdzot tiem, kuriem tas šobrīd ir nepieciešams visvairāk,” stāsta "Uzņēmēji mieram" pārstāve Ieva Driksna.

Kopš kara sākuma "Uzņēmēji mieram" Ukrainai ziedojuši vairāk nekā četrus miljonus eiro. Atbalsts sniegts ne tikai militārajiem spēkiem, bet arī iedzīvotājiem un būtiskas nozīmes objektiem, to skaitā slimnīcām un dzemdību namiem. "Uzņēmēji mieram" sadarbojas tikai ar oficiālajām Ukrainas un Latvijas aizsardzības institūcijām, nodrošinot mērķtiecīgu kravu piegādi pēc Ukrainas augstāko militāro amatpersonu palīdzības pieprasījumiem.

Ziedojumu konts LV37HABA0551052837482, Fonds Entrepreneurs for Peace, Reģ. Nr. 40008315882, maksājuma mērķis - Ziedojums.

Svarīgākais
Uz augšu