Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Pirmdienas horoskops: 19. decembris

Ziemassvētki
Ziemassvētki Foto: unsplash.com

Horoskopi pirmdienai, 12. decembrim.

AUNS

Vajag izrunāties ar darba devējiem vai biznesa partneriem par turpmākajiem plāniem. Jāuzstāda arī mērķi, lai turpinātu virzīties pretī jauniem panākumiem.

VĒRSIS

Šodien ļoti daudz darba, varbūt pat jāpievēršas vairākām lietām vienlaikus. Taču enerģija mutoļos, tu daudz paveiksi un kolēģi vai biznesa partneri to augstu novērtēs.

DVĪŅI

Tuvojoties gadu mijai, cilvēki mēģina pabeigt iesākto, bet šodien tev noskaņojums gluži pretējs. Līdztekus obligāti paveicamajiem darbiem, klusībā lolosi lielus nākotnes plānus.

VĒZIS

Domīga diena: ko esmu paveicis? Kas vēl steidzami jādara? Ļauj notikumiem ritēt savu gaitu un necenties izdarīt visus darbus, kas iekrājušies – kā būs, tā būs labi.

LAUVA

Nedēļa sākas dinamiski. Līdztekus ikdienas pienākumiem vajadzēs domāt arī par jauniem projektiem, izstrādāt koncepcijas un apspriest tās ar kolēģiem vai darījumu partneriem.

JAUNAVA

Ļoti daudz pienākumu – sajūta tāda, ka visi svarīgākie darbi atlikti uz gada nogali un „uzkrauti” tev. Sasauc sapulci un sadali pienākumus godīgi. Neba tev vienam viss jādara.

SVARI

Darbā vai biznesā iespējami jauni pavērsieni. Esi gatavs izaicinājumiem un nebīsties pieņemt izšķirošus lēmumus, var pavērties labas izaugsmes iespējas.

SKORPIONS

Vajadzēs risināt sarežģītus lietišķos jautājumus un palīdzēt ar padomu kolēģiem vai draugiem. Loģika ir tava stiprā puse, un cilvēki to augstu novērtēs.

STRĒLNIEKS

Darbīgam cilvēkam, darbīgas dienas. Sapratīsi, ka jau no šodienas un visu nedēļu pienākumu saraksts ļoti garš. Galvenais – neuzņemies neko papildus, lai arī kādus zelta kalnus tev solītu.

MEŽĀZIS

Ļoti enerģisks un darbīgs noskaņojums. Viss ies no rokas, tu ātri pieņemsi lēmumus, palīdzēsi kolēģiem, atrisināsi jautājums, kas kādu laiku iestrēguši. Lielisks nedēļas sākums.

ŪDENSVĪRS

Darbā viss ritēs savu gaitu, bet, ja kolēģi skaidro attiecības, tu neiesaisties. Jo mazāk stresa, jo labāk. Pašam savi darbi darāmi un to nav mazums. Vēlams apspriest finanšu jautājumus.

ZIVIS

Ļoti spraiga diena un aizdomas, ka tāda būs visa nedēļa. Darbiem neredz ne gala, ne malas. Varbūt kaut ko vari atlikt, jo visu nekad nevar padarīt, un arī visu pasaules naudu nopelnīt nevar.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu