Pērnā gada pašā izskaņā, 27. decembrī, sociālajā tīklā "Facebook" parādījās jauna igauņu ražotāja "MUKI" lapa, kas izraisījusi plašu ažiotāžu Igaunijā un ārpus valsts robežām. Uzņēmums sevi pozicionē kā bioloģiski audzētas labradoru gaļas desu ražotāju un tirgotāju. Laikraksts "Postimees" skaidro: vai tā darbība ir legāla, vai tas ir ļauns joks?

Bioloģiska suņu gaļa

"Ar prieku paziņojam, ka pēc gadiem ilgas gatavošanās mēs tuvojamies finiša taisnei un mūsu 100% bioloģiskās suņu gaļas produkti drīzumā nonāks tirgošanā," ar šādu vēstījumu "MUKI" atklāja jaunizveidoto "Facebook" lapu.

Uzņēmums norāda, ka viņu produkti ir pilnībā organiski, nesatur ĢMO un lipekli: ""MUKI" suņi ir audzēti brīvībā un nodzīvojuši cienīgu dzīvi, kuras laikā patstāvīgi saņēmuši rūpes un mīlestību...