Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

VIDEO Motociklists pēc sadursmes ar auto burtiski pārlido pāri spēkratam (1)

Brīdinām! Iespējami nepatīkami skati
Foto: Ekrānuzņēmums no video/15min

Novērošanas kameras Tallinā nofilmējušas vieglās automašīnas un motocikla sadursmi.

Pagājušajā otrdienā, 30. maijā, kāds 37 gadus vecs vīrietis vadīja savu "Honda" motociklu, taču piedzīvoja smagu avāriju. Vīrietis ietriecās priekšā braucošajā vieglajā transportlīdzeklī "Ford Mondeo".

"Ford" automašīna veica apgriešanos pretējā braukšanas virzienā tieši priekšā motociklistam. Sadursmes rezultātā motociklists burtiski pārlidoja pāri automašīnai. Pēc negadījuma motociklists ar gūtajām traumām tika nogādāts slimnīcā.

Vairāki iedzīvotāji izvērsa diskusiju ar jautājumu - kurš ir vainīgs šajā negadījumā? Ir grūti novērtēt situāciju, jo videomateriālā īsti nav redzams, vai pirms apgriešanās pretējā virzienā automašīnas vadītājs rādīja pagriezienu. Iedzīvotāji spriež, ka automašīna apgriešanos pretējā virzienā veikusi atļautā vietā.

Tiesa, daudzi vērš uzmanību, ka manevrs videomateriālā izskatījies diezgan straujš, kā rezultātā, iespējams, motociklists nav spējis to laikus novērtēt. Lai vai kā, iedzīvotāju domas dalās un viena kopsaucēja nav. Jācer, ka motociklistam ar veselību viss ir kārtībā.

Nepalaid garām!
Uz augšu