Pirmā un Vienīgā Vera Pizza Napoletana Latvijā

Foto: KarlisVolkovskisFoto

Vai zinājāt, ka Liepājā ir pirmā un vienīgā īstā Pizza Napoletana Latvijā, kas saņēmusi arī oficiālu un starptautisku sertifikātu?

Foto: KarlisVolkovskisFoto

“Associazione Verace Pizza Napoletana” apstiprinājusi “Bel Cibo Napoletana” kā pirmo un vienīgo autentisko Neapoles stila picēriju Latvijā. Kopumā visā pasaulē ir tikai 1018 Picērijas uz doto brīdi,kuras ir atzītas par autentiskām Pizza Napoletana cepšanas vietām. Baltijas valstīs šāds sertifikāts, kas apliecina autentiskas itāļu picas cepšanas tradīcijas un procesu, kopumā ir izsniegts tikai divām picērijām – liels prieks un gods, ka viena no tām atrodas Liepājā/Latvijā un otra Viļņā/Lietuvā.

“Associazione Verace Pizza Napoletana”turpmāk tekstā AVPN ir dibināta 1984. gada jūnijā un kopš 1984. gada sertificē pasaulē esošās picērijas, kas sevi ir pierādījušas ar kvalitāti un autentiskumu!

Foto: KarlisVolkovskisFoto

1984.gadā AVPN dibināja Pizzeria īpašnieki ar mērķi aizsargāt Pizza Napoletana autentiskumu. Tāpēc šo sertifikātu izsniedz tikai pasaules labākie un zinošākie Pizza cepēji. Un viņi ir novērtējuši un atzinuši, ka Bel Cibo Pizza Napoletana ir cienīga un autentiska Pizzeria, lai atrastos viņu ģimenē.

Pizzaiolo Kaspars Šupiņš ir atzīts par Verace Pizzaiolo, kas ir ļoti augsts novērtējums no AVPN.

Ar 2023. gadu tika novērtēta Kaspara Šupiņa meistarība un saņēma jau savu otro sertifikātu no Itālijas.

MASTRO ARTIGIANO novērtējumu saņēma no Bongiovanni farine, tas nozīmē ka Kaspars Šupiņš ir sasniedzis Pizza Amata meistara pieredzi. Šāda atzinība Baltijas valstīs saņemta tikai Bel Cibo Pizza Napoletana Pizzaiolo Kasparam Šupiņam.

Cenšamies turpināt izglītoties pie labākiem Pizza cepējiem pasaulē, lai pasniegtu Jums gan pizzas gan lieliskas emocijas un atmosfēru. Tāpēc tas viss ko darām ir priekš Jums. Esam pagodināti arī būt pazīstami ar Casa de Rinaldi Napoli AVPN Pizzeria ģimeni, kas tika atzīta par pasaules labāko APVN Pizzeria 2022. gadā. Ar šo ģimeni ir prieks un gods sadarboties un iemācīties daudz ko jaunu no viņiem.

Restorānā "Bel Cibo Pizza Napoletana'' īstās itāļu picas tiek ceptas Manna Forni Napoli malkas krāsnī un ir patiešām dievišķīgi gardas! Esam Pirmie Latvijā, kam ir šīs ģimenes taisītās malkas krāsns tāpēc varam, Jums palīdzēt ar kontaktiem tieši ar šo ģimeni.

Bel Cibo Pizza Napoletana ir apstiprināta arī preču zīme un ir aizsargāta.

Tuvākajā laikā būs iespējams iegādāties Bel Cibo Pizza Napoletana franšīzi.

Notiek sarunas par pirmām vietām ārpus Liepājas.

Foto: Jānis Dreimanis

Varat piesekot mūsu sociālajiem tīkliem, lai uzzinātu Jaunumus pirmie.

https://www.facebook.com/belcibopizzanapoletana

https://www.instagram.com/belcibopizzanapoletana/

https://www.pizzanapoletana.org/en/associati/931-bel_cibo_ristorante_e_pizzeria

Gaidīsim Jūs visus Liepājā.

Uz tikšanos Bel Cibo Pizza Napoletana.

Uz augšu