Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Sestdienas horoskops: 23. septembris

Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 23. septembrim.

AUNS

Šodien vēlams sevi un savus mīļos palutināt ar iepirkšanās tūri, restorāna apmeklējumu vai izklaidējošu izbraucienu. Pēc spraigās nedēļas vajag kārtīgi relaksēties.

VĒRSIS

Šodien mājās saimniecības darbi, bet, ja dodies iepirkties, tad izvērtē pirkumu lietderību un cenas, lai nesanāk lieki izdevumi. Vakarā prieks no kultūras pasākuma apmeklējuma.

DVĪŅI

Jauka kopā būšana ar savējiem, sekmīgi saimniecības darbi un sirsnīgas sarunas. Prieku sagādā arī izbrauciens pa Latvijas skaistajām vietām, pilīm, muižām un citiem objektiem.

VĒZIS

Mājas vidē paredzama enerģiska rosība – var pieteikties ciemos radi un draugi, kurus uzņemsi mīļuprāt. Visa diena paies uzkopjot telpas un gatavojot, bet vakarā – atpūta no sirds.

LAUVA

Ieplāno izbraucienu dabā vai ekskursiju uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Vajag jaunus iespaidus. Ceļā var gadīties jauki piedzīvojumi un rasties kādas simpātijas.

JAUNAVA

Atklāsi, ka mājās daudz kas darāms. Izrunājies ar tuviniekiem par ikdienas darbu sadali, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā radīsies stress un tas atsauksies arī uz attiecībām.

SVARI

Privātajā dzīvē izvērtēšanas laiks. Ja attiecībās kaut kas nav pa prātam, neturi to pie sevis, bet izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē daudz romantikas, lidosi pus solīti virs zemes. Sirds atvērta mīlestībai un tā ir tik brīnišķīga sajūta. Vakarā dodies uz kādu izklaides pasākumu.

STRĒLNIEKS

Satiecies ar draugiem: gūsi jaukas emocijas, būs interesanta domu apmaiņa un saviesīgās sarunās var dzimt jaunas, noderīgas idejas. Attiecībās jāgādā par saticību - atceries, ka viena pagale nedeg.

MEŽĀZIS

Daudz darīšanu ar savējiem. Ģimene, māja un radinieki tev vienmēr bijuši svarīgi, tāpat kā rūpes par dzimtas lietām kopumā. Viņi būs atbalsts un uzmundrinājums

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē samērā mierīgs laiks. Ja tev ir mīļotais cilvēks, sirdslietu avantūras nešķitīs vilinošas. Brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanā neko nevajadzētu sasteigt.

ZIVIS

Privātajā dzīvē dvēseles lidojums. Tu proti mīļotajam cilvēkam sagādāt svētkus un dāsnā sirds pretī saņems to pašu. Brīvajiem ļaudīm strauja iepazīšanās, kas jāpavērtē ar kritisku skatu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu