Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ceturtdienas horoskops: 28. septembris

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 28. septembrim.

AUNS

Ja vēlies dzīvē kaut ko mainīt, dari tā! Liec lietā savu dzīves pieredzi un viss izdosies. Tikai emocijas gan vajag nolikt malā, tās var būt traucējošs faktors komunikācijā.

VĒRSIS

Darbs prasīs spēkus, un garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no iznākuma. Nenes darba problēmas līdzi uz mājām, jo ģimene vēlas tevi redzēt mierīgu un optimistisku.

DVĪŅI

Nodosies darāmajam ar sirdi un dvēseli. Tikai neļauj vaļu emocijām, tas situāciju var sarežģīt. Ja visam pieiesi ar vēsu prātu, var pavērties labas profesionālās izaugsmes iespējas.

VĒZIS

Meklēsi atbildes uz svarīgiem jautājumiem gan par gluži parastām, gan filozofiskām lietām. Zināšanas vai pieredze, ko iegūsi, izrādīsies vērtīga. Kā zelta graudi starp sēnalām.

LAUVA

Profesionālajā vidē rīkojies mierīgi, nosvērti un saspringtās situācijas risini ar loģiskām sarunām. Nevajag piktoties, spītēties vai pēkšņi mainīt lēmumus.

JAUNAVA

Ņemot vērā tavu kritisko nostāju, tā bieži negadās, bet ar šodien ar paveikto būsi ļoti apmierināts. Iespējams, nāksies risināt finanšu jautājumus, nekautrējies runāt par atalgojumu.

SVARI

"Kauns nav nezināt, bet gan – negribēt zināt," tā tāda vispārēja patiesība. Secināsi, ka pietrūkst kādu iemaņu un aktīvi sērfosi internetā, skatot kursu, semināru un mācību iestāžu piedāvājumus.

SKORPIONS

Darbā nevajadzētu uzņemties vairāk, kā iespējams paveikt, citādi nekas nevirzīsies uz priekšu. Kopumā profesionālai izaugsmei nav pārāk labs laiks, jo panākumi nāk caur grūtībām.

STRĒLNIEKS

Iesaisties jaunos projektos, bet paļaujies vairāk pats uz saviem spēkiem, zināšanām un pieredzi. It īpaši tad, ja nav īstas pārliecības par partneru čaklumu un ieinteresētību.

MEŽĀZIS

Šis ir labs laiks ienākumu palielināšanai. Nedrīkst nobīties vai šaubīties - ko nepaveiksi šodien, tas rīt jau var izrādīties nepaveicams. Jāizmanto izdevība.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas un vēlme darboties, taču neizšķied spēkus, pievēršoties vairākām lietām vienlaikus, bet koncentrējies uz galveno mērķi. Sekmīgi veidosies lietišķie kontakti.

ZIVIS

Gluži negaidot parādīsies kāds izdevīgs piedāvājums darbā vai biznesā. Privātajā jomā var nākties risināt ar nekustamo īpašumu vai mājas saimniecību saistītus jautājumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu