Trešdienas horoskops: 18. oktobris

Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 18. oktobrim.

AUNS

Darbā tavā viedoklī ieklausīsies un to novērtēs. Pievērsies jauniem peļņas plāniem, bet uzmanies no pārsteidzības. Lai ko tu darītu, viss rūpīgi jāaprēķina. Neuzņemies kredītsaistības.

VĒRSIS

Ir īstais laiks, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm, bet panākumi nedosies rokās viegli – būs jāiegulda sistemātisks darbs. Ieklausies citos, kaut arī pašam šķiet, ka zini labāk.

DVĪŅI

Nedrīkst zaudēt modrību un dusēt uz lauriem. Neuzticies solījumiem, bet svarīgās lietās turi kontroli savās rokās. Jābūt uzmanīgam naudas lietās – nevajadzētu nedz aizdot, nedz aizņemties.

VĒZIS

Šodien pastāv iespējas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, kas kļūst par domubiedriem un lietišķiem partneriem. Nekautrējies runāt par atalgojumu un lūkojies pēc izdevīguma.

LAUVA

Apkārt daudz cilvēku, kuriem no tevis kaut ko vajag. Izvērtē, kad ir jēga sniegt atbalstu un kad tā ir tukša laika izšķiešana. Pretējā gadījumā nelietderīgi iztērēsi savu enerģiju.

JAUNAVA

Ja bijusi vēlme realizēt kādu ambiciozu projektu, tad šis ir īstais laiks. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Tikai nepieļauj, ka aizņemtība darbā ietekmē tavu privāto dzīvi.

SVARI

Var rasties sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu. Vajag sākt mācības un apgūt to, kā pietrūkst. Ja iespējams, iepazīsti ārvalstu pieredzi. Labvēlīgs laiks komandējumam.

SKORPIONS

Apdomā vai esi gana kompetents jautājumos, par kuriem jālemj. Ja ir vismazākās šaubas, tad piesakies kursos. Darbā spriedze – var nākties pieņemt izšķirošus lēmumus. Nepārsteidzies!

STRĒLNIEKS

Prāts atvērts zināšanām un to vēlams izmantot. Piesakies kursos vai apgūti pašmācībā to, kas liekas vērtīgs un vajadzīgs. Veiksmīgi sakari ar ārzemēm.

MEŽĀZIS

Dažkārt vajag uz lietām palūkoties vieglāk un darbus, kas buksē, atlikt malā. Tos var paveikt vēlāk, bet cilvēka enerģijas resursi nav neizsmeļami. Mīli sevi!

ŪDENSVĪRS

Gūzma pienākumu. Tik daudz, ka pats nesapratīsi – kā tiec ar visu galā. Iespējams, nāksies atlikt kādus privātos plānus, bet lietišķā joma patlaban ir tā, kas jāsakārto. Pastāv iespējas labi nopelnīt.

ZIVIS

Esi modrs un piesardzīgs, jo iespējama saskarsme ar ne visai godīgu rīcību. Pirms uzsākt kaut ko jaunu, uzklausi cilvēkus, kuru viedoklim tu uzticies. :)

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu