Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Noklausies: Renāra Zeltiņa rudens mūzikas izlase

Foto: Publicitātes foto

“Minors, mažors un žanru dažādība,” tā savu rudens noskaņu mūzikas izlasi raksturo satura veidotājs un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš. Viņam mūzika kalpo par iedvesmu, tā iedod sajūtu dažādām dzīves situācijām, paspilgtinot attiecīgo garastāvokli. Izbraucienā mašīnā, lai dotos baudīt lapkriti, pastaigā pa parku vai mājīgākai atmosfērai – mūzikas izlase no Renāra Zeltiņa iedvesmojošākam rudenim un jautrākai gada izskaņai.

Klausies šeit:

Mazliet vairāk kā pusotru stundu garajā mūzikas sarakstā Renārs iekļāvis gan aktuālos hitus, gan vecākus, varbūt mazliet aizmirstus, taču spēcīgus skaņdarbus. “Sākums ir melanholisks un skumjš. Iestājies rudens, ir dzestrs un auksts. Tas iedod gadalaikam raksturīgo noskaņu, kad klausies mūziku austiņās, ejot pāri kanālam, skatoties uz sadzeltējušām kļavu lapām. Pēc ievada, pakāpeniski ir pāreja uz priecīgākām notīm, kas iedod smaidu. Cik gan ilgi var dzīvot tādā pelēcīgā noskaņojumā?! Taču noslēgumā aiziet dinamiskāki skaņdarbi, jo Jaunais gads un svinību laiks arī vairs nav tālu,” skaidro Renārs.

Foto: Publicitātes foto

Mūzikas ritmu, filmu vai sporta pārraižu baudīšanai īpaši augstā kvalitātē Renārs izvēlas Galaxy Buds2 Pro bezvadu austiņas. Tās var ērti savienot gan ar viedierīcēm, piemēram, viedtālruni un planšetdatoru, gan Samsung televizoru. Visaptverošā skaņa un apkārtējo trokšņu slāpēšana ļauj patiesi izjust katru audio niansi, kā arī lieti noder, ja vēlies netraucēti pievērsties darbiem pat trokšņainā vidē. Tāpat divus Galaxy austiņu pārus iespējams savienot kopā. Tas īpaši aktuāli jaunajiem vecākiem, kuri vēlas pavadīt laiku kopā noskatīties kādu filmu vai ļauties mūzikas ritmiem, netraucējot mazo atvašu trauslo miegu.

Uzzini vairāk par Galaxy Buds2 Pro austiņām, to funkcijām un pieejamajiem modeļiem šeit. Kā arī atklāj citas Galaxy ekosistēmas ierīces – jaunos Samsung Galaxy Flip5 un Galaxy Fold5 sērijas viedtālruņus, kas ļaus piedzīvot episkus mirkļus.

Uz augšu